Jo sjovere og rarere vi har det, jo større sandsynlighed er der også for, at det almindelige medlem får lyst til at komme til vores arrangementer og måske endda at deltage i bestyrelsens arbejde. Derfor er medlemspleje en vigtig del af vores afdeling. 

Ved ture og arrangementer kan det være en god idé, at der er en anden person end turlederen, der tager sig af ”hyggen”, om det så er kaffe, kage eller at tale med deltagerne i pauser om vores arbejde etc. Eller er den, der sørger for at dele brochurer ud om afdelingens arbejde, kommende ture, gratis medlemskaber eller hvad nu giver mening. 

Vi kan også lave særlige arrangementer, hvor vi byder nye DN-medlemmer velkommen og fortæller om vores arbejde for naturen og miljøet. 

Der er ikke en fuldstændig skabelon op for, hvordan vi skaber hygge, fællesskab og engagement for medlemmerne – men alle mulighederne er tilstede, uanset om vægten ligger på det faglige eller det sociale. 

Har du en idé til et arrangement, så kontakt os endelig. 

Sådan gør vi

DN Nyborg inviterer hvert år på en række spændende ture ud i naturen. Det er blomsterture, nattergaleture, flagermuseture eller andet.

Skriv gerne til os, hvis du har en idé til et arrangement.

Kontakt

Kontakt os, hvis du ønsker at være frivillig - se under "Om os". Vi glæder os til at høre fra dig.